שרון

ביטול אזרחות

לילדי דרכון פולני. עברנו את התהליך הנדרש. האם יתכן שמדובר באזרחות על תנאי. נאמר לנו שהחוק השתנה והפספורט כשלעצמו אינו מהווה אזרחות ממשית. האם זו אמת ?

שרון

אדגיש שמדובר בקטינים. הטענה היא שלכאורה הדרכון שלהם תלוי באזרחות שלי והיא יכולה להתבטל כשיגיעו לגיל 18.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שרון שלום, אין אמת בדבר, האזרחות הינה ממשית לכל דבר, גם לילדך אשר קיבל תעודת אזרחות עבורו, טרם הוצאת הדרכון, הוא אינו תלוי באזרחות שלך מרגע שקיבל אזרחות בעבורו.