מור

שלילת אזרחות

שלום רב, בתהליך הטיפול בהוצאת דרכון פולני קיבל סבא שלי אזרחות פולנית, ולפני כשנה נשללה ממנו האזרחות. סבא שלי למד הוראה בוילנה, אך מעולם לא עסק בהוראה בפולין. לאחר סיום לימודיו עלה לארץ, ולא עסק בהוראה בישראל. על סמך לימודי ההוראה שלמד בפולין נשללה ממנו האזרחות. עקב כך הופסק הטיפול בהוצאת דרכון לי ולילדיי, ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בטיפול בעניין עוד זמן ועלויות. תודה רבה, מור.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום מור, אנא שלח אליי את מכתב השלילה למייל amichai.poland@gmail.com ואבדוק עבורך באם ניתן לבטל את הסירוב, במה הדבר כרוך ןמהן העלויות. בברכה עמיחי זילברברג, עו"ד