איתי דגן

הוצאת דרכון אירופאי

אני יכול מעוניין להוציא דרכון אירופאי אני יכול להוציא או פולני או הונגרי או צכי או סלובקי (בהונגרי/צכי/סלובקי יש לי מסמכים כמו תעודות לידה של המשפה מ1929 ועד תעודת הבגרות) אני מחיפה ואני מעוניין מעו"ד מחיפה שיכול לטפל לי בזה ( אני הנכד אמי ואבי לא מעוניינים להוציא דרכון)

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום איתי, אנא מלא שאלון באתר שלי ושלח אליי בצירוף מסמכים שברשותך לבדיקת הזכאות, הבדיקה הינ ללא עלות. http://www.amichai-law.co.il/article.aspx?id=261