ערן

זכאות בהיעדר תעודת לידה

אימי נולדה בוורשה בגיטו לאחר הכיבוש. מבדיקה ראשונית נאמר לה כי אין רישום לידות בגיטו באף ארכיון. אין שום מסמך פולני אחר המקשר אותה להוריה. יש מה לעשות ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

ערן שלום, תוכל לשלוח בקשה לקבלת מידע ל- ITS זהו ארגון איתור בינלאומי של הצלב האדום. ניתן לשלוח להם בקשה לקבלת מידע או מסמכים על המשפחה והם עושים חיפוש במאגרים שלהם ללא כל עלות. מצ"ב קישור לטופס הבקשה לאיתור המידע ניתן למלא אותו באתר שלהם ישירות- http://www.its-arolsen.org/en/inquiries-by-family-members/application-forms/online-form/index.html.