אביבית

נפילה בחוג ספורט במקום העבודה

שלום, במהלך חוג שהתקיים לאחר שעות עבודה במתחם העבודה (חוג ספורט) נפלתי ונחבלתי. מכות יבשות, ומכה אחד מאוד כואבת שבגינה לא הצלחתי ללכת בלי לבכות. הלכתי למיון ועברתי צילום וחבישה, ואין שבר או ממצא קליני משמעותי. אמור לעבור תוך כמה ימים-שבועות. קיבלתי מס' ימי מחלה. מה אני צריכה לעשות? לא רוצה לעשות משהו לא יפה מול חוג הספורט או מקום העבודה... אבל אם מגיע לי פיצוי מבט"ל או משהו בסגנון, אשמח לדעת מה לעשות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

מה הנזק שלך כיום?

אמיר שושני, משרד עורכי דין

על מנת לקבל פיצוי מהמעביד את צריכה להוכיח אחריות. על מנת לקבל פיצוי מהביטוח הלאומי, את צריכה להוכיח שהפציעה נגרמה כתוצאה ממשהו חיצוני, וכן לשכנע אותם שזה היה חלק מהעבודה שלך.