רותם

הסתה נגדי

שלום אני מגדלת שני ילדים בני 14 ו-15.5 שחיים רק איתי אחרי שהתגרשתי מאביהם. אני בגדתי בו במהלך הנישואים שלנו ונפרדנו לפני שנה וחצי. הבנים שלי מושפעים מאוד מאבא שלהם שמסית אותם נגדי. הם מתייחסים אליי נורא ואני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להפסיק את ההסתה של הגרוש שלי נגדי? אני מפחדת שהם ירצו לעבור לגור עם האבא וינתקו איתי את הקשר.

נורית פיש, עו"ד

רותם יקרה את בגדת בבעלך ולא בילדייך. העובדה שהדבר הביא לגירושין ולא הצלחתם לשקם את נישואיכם אינה צריכה להוות עילה לאבד גם את ילדייך. אני מציעה לך לפנות לשירותי הרווחה ולדרוש התערבותם. ילדים המוסתים כך הם ילדים בסיכון . אם מחלקת הרווחה לא תסכים להכנס לתמונה בלא הפניה והוראה מבית משפט, הייתי שוקלת פניה לבית המשפט בטענה שעלול להיווצר ניכור הורי כלפייך. בתי המשפט כבר הפנימו את הרעיון שניכור הורי מהווה חשיפת ילדים לסיכון ממשי. בעלך מפנה את הכעס שלו נגדך ונלחם לך על גב הילדים. הוא לא מודע אולי לנזק שהוא גורם להם. לכן, כדאי וצריך לחייב אותו לקבל הדרכה הורית. אם הוא לא מסוגל להפריד את הכעס שלו עלייך מטובת הילדים , הדבר אינו הופך אותו להורה ראוי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בגידות