יחיאל חברון

נזקים שנגרמו בגלל נזילה בדירה בבית משותף

הבעיה התגלתה לפני כמעט שנה.דין ודברים נוהל במשך 8 חדשים ללא הגעה לפתרון הבעיה.בעל הבית משתדל מאד לא להתעסק בבעיה שהנכס שלו גורם ומפקיד בידי אדם את הטיפול.הטיפול היה כושל ונסחב במתכוון כדי למכור את הדירה שאינה בשימוש לפני שיתוקן הנזק אצלי ואצלו.אין אפשרות להשתמש בנכס שלי בשל הריח ותוצאות נוספות של הנזילה והריקבון.אני ערבתי את הביטוח של הדבנין שלנו ובשתי הפעמים חוות הדעת היתה לטובתי:הרטיבות היא מהדירה. שליחו של בעל הבית שלח אל הבנין אינטטלטור מטעמו וגם הוא פסק שהנזילה מן הדירה ולא מצינור ביוב שעובר דרך המחסן שלי. היום נבדקה הדירה ושליחו של בעל הבית מיהר לנטוש את הזירה כשראה מהי חוות דעתם של 2 בעלי מקצוע.הוא לא שיתף פעולה וסרב לאפשר להם לבצע בדיקה יסודית,שמסקנותיה יהיו ללא עוררין.נעל את הדירה ועזב בטענה שיש לו דיון בבית משפט.כך היה גם בבקר כשנסיתי לתאם זמן מתאים לביקור הפועלים.גם אז היה לו דיון וכשסיים ענה לי:אני לא עובד אצלם ולי נוח ב13:15 .כי יש לי דיון.הפרשה ארוכה ועגומה והנזקים שנגרמו לנו לא יכולים להכתב כאן ביריעה רחבה כל כך.

עו"ד אסף גסטפרוינד

הפורום עוסק בסוגיות הקשורות לרמ"י. מציע שתפנה לפורום המתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל