רותי

דמי היוון לבית במושב

שלום, אני מעוניינת לקנות בית בהרחבה של מושב בעמק חפר. הבית הוון רק ל 107 מטר וזה גם שטחו. אהיה מעוניינת להרחיב אותו בעוד כ 30 מטר. בכל בירור שעשיתי נאמר לי משהו אחר לגבי דמי ההיוון. האם ניתן לשלם דמי היוון לפי מטרים או שאצטרך להשלים את ההיוון למלוא זכויות הבניה במגרש? האם ישנם תשלומים נוספים שעלי לקחת בחשבון פרט לעלות למטר? (נאמר לי שכ 4000 ש"ח למטר). תודה

עו"ד אסף גסטפרוינד

את תצטרכי לשלם דמי היוון, ובנוסף לכך ככל הנראה גם דמי היתר. ייתכנו תשלומים נוספים עפ"י נתוני הנכס הספציפי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל