אסתי

רכב של נכה עומד בחזית של עסק ומפריע.

שלום יש לי 2 חנויות בחזית בנין מגורים. בחזית החנויות יש מדרכה רחבה של 7 מטר. 5 מטר שקרובים לחנויות זה שטח משותף של הבנין .( שטח פרטי פתוח), ו 2 מטר שיותר רחוקים זה מדרכה ציבורית. בחודשים האחרונים עומדים קבוע 2 רכבים של נכים בחזית החנויות בתוך השטח המשותף של החנויות מסתירים את החנויות ומפרעים לפריקה וטעינה. יש לציין שהנכים לא גרים בבניין שלנו והשטח שהם מחנים בו הוא שטח לא ציבורי. כל נסיון לדבר איתם שזה שטח משותף של הבנין לא עוזר. איך מתמודדים עם העניין?

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום רב, שאלתך אינה בתחום הבתים המשותפים. עלייך לפנות לעירייה ו/או למשטרה על מנת לפנותם. בהצלחה.