דנה גולדברג

דרכון הונגרי לבן הזוג

יש לי דרכון הונגרי מהאם (ילידת הונגריה). אני מבקשת להוציא דרכון הונגרי לבעלי. הנישואין כבר רשומים בהונגריה. הוא התבקש ללמוד הונגרית, אולם הוא לקוי למידה ובן 40. יהיה לו מאד קשה. האם יש דרך להימנע מזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

לצערי אין דרך להימנע מזה. עם זאת, עצם הנישואין לך מקנים לו זכויות כאשר אתם עוברים להתגורר באיחוד האירופי: אישור ישיבה, עבודה ואפשרות לקבל ביטוח בריאות מקומי. כך שאולי זה מספיק ואפשר לוותר על הוצאת אזרחות עבורו.בהצלחה!