ישראל בן חיים

שלום - אישור או תעודה על אזרחות הונגרית

אני לומד הונגרית לקראת חידוש דרכון. הבנתי כי אם איני זקוק לדרכון אני יכול לגשת לחידוש גם אחרי שפג תוקפו וכך אעשה. הבנתי שגם ללא דרכון תקף האזרחות קיימת. האם יש דרך לקבל תעודת זהות או מסמך אחר המעיד על האזרחות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

לצערי לא. כאשר אתה לא יודע שפה מספיק טוב. הדרכון ההונגרי מאשר את אזרחותך ההונגרית למשך שנה מיום פקיעת התוקף. אי-אפשר להשתמש בו אבל ניתנת לך שנה נוספת לחדש דרכון בלי להתחיל הכל מהתחלה. בהצלחה!