יונה ד

אם אפשר לשאול על האפליה הזו

לעניין הESTA למה בעצם מבחינים בין מי שנולד כפי שאמרת בגבולות הונגריה של היום לבין אזרחים הונגרים אחרים? זה קיים גם לגבי אזרחים אחרים של האיחוד? מקווה שלא בגלל אפלייה...

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

הסיבה להחלטה זו נובעת כנראה מכך שעל פי עמדת ארה"ב המון יוצאי אוקראינה קיבלו בשנים האחרונות דרכונים הונגריים לפי חוק ההתאזרחות ללא בדיקה ביטחונית לדבריהם. אין לי מושג למה עושים הכללה כל כך מרגיזה לגבי כולם, כמובן שלא בצדק. ניתן רק לקוות שההחלטה הנשיאותית הזו תתבטל בתום כהונתו של הנשיא ביידן.