דני

שימוש עצמי בפעם השלישית

יש תיק שמתנהל נגדי בבית משפט על שימוש עצמי בפעם הראשונה לפני שנתיים לפני חודשיים שוב נתפסתי ולפני חצי חודש עוד פעם השאלה שלי היא האם אני צריך לחשוש מכתב עישון ומה הוא העונש?

עו"ד נדב גרינוולד

דני שלום. כתבי אישום אינם מוגשים באופן אוטומטי. כאשר עולה חשד לביצוע עבירה על היחידה החוקרת לחקור ולאסוף ראיות לכך. הראיות שנאספו מועברים ליחידת התביעות (תביעה משטרתית או פרקליטות לפי העניין), אשר בוחנת את תיק החקירה והאם קיימת תשתית ראייתית המעלה סיכוי סביר להרשעה וכן האם בנוסף לראיות ישנו עניין ציבורי בהגשת כתב האישום, כל מקרה לגופו. אני אשמח לייעץ לך בצורה מעמיקה יותר במידת הצורך, אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני - 050-8848606. עו"ד נדב גרינולד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים