שגיא

נתפסתי עם 2.5 גרם קנאביס

מוצאש שעבר נתפסתי עם 2.5 גרם על האופנוע קיבלתי שלילה ולחכות למשפט ואתמול (שישי בלילה) נתפסתי שוב עם 3 גרם וזומנתי לחקירה אני צריך עו''ד?

עו"ד נדב גרינוולד

שלום שגיא. שוחחנו על המקרה שלך טלפונית אך אני בוחר להרחיב לטובת כלל הגולשים בפורום. בכל זימון לחקירה במשטרה, בין אם בעניין סמים או בכל חשד לעבירה פלילית אחרת מומלץ להיוועץ קודם לכן בעורך דין פלילי. גם לבית המשפט מומלץ מאד לגשת עם עורך דין אשר מכיר את ההליך הפלילי בכדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר עבורך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים