שחר

נקודת זמן בתהליך האזרחות הפורטוגלית

ביולי 2018 הוגשה הבקשה לאזרחות אתמול קיבלתי את הפין קוד על מנת לבדוק באיזה שלב אני בתהליך.בשלב הבדיקה מראה שלב 1 אשר צבוע בירוק,האם יכול להיות שלאחר כשנה וחודש מהגשת הבקשה אני רק בשלב הראשון? שאלה שנייה אם חסר איזה מסמך כלשהי במהלך התהליך אני יכול לבדוק את זה באתר עם הפין קוד שקיבלתי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שחר שלום, הייתי מצפה לאחר שנה וחודש שהתיק יהיה במצב יותר מתקדם מזה. נגיד תחנה שלישית. באתר לא תוכל לראות אם חסר מסמך, אלא רק שיש עיכוב ודרישה , בלי ציון מה היא הדרישה. אציין דבר שרבים שוכחים- המעבר בין השלבים אינו חד כיווני, הוא יכול להיות לשני הכיוונים, התקדמות וגם נסיגה לאחור. היחס שנותנים לשלבים המצוינים במערכת הוא רב מדי לטעמי. שני האלמנטים היחידים שחשובים שם, מעבר למצב שם דרישה, הם יציאה משלב א' ומעבר לחתימה אצל השרה, כל היתר אלו גווני גוונים, שאינם באמת מהותיים מנקודת מבטו של מבקש האזרחות. בהצלחה.