יאן

אובדן כספי כתוצאה מאיחור במשלוח

שלום רב,אני עובד בניתוח נתונים בעזרת מחשב (עבודה מהבית), לאחר שהמחשב שלי התקלקל רכשתי מחשב דרך אתר אופיס דיפו, מאחר וזמן המשלוח לא היה רשום יצרתי קשר עם שירות הלקוחות ונאמר לי שזמן ההספקה הוא עד 5 ימי עסקים.מאוחר יותר בוצע רענון בדך המוצר ונכתב כי זמן ההספקה הוא 14 ימי עסקים.בכל מקרה 14 ימי העסקים עברו והמוצר עדיין לא הגיע, צפי ההגעה הוא ביום העסקים ה-20.יום עבודה שלי שווה 350 ש"ח, ולכן נגרם לי נזק כלכלי ממשי לא מבוטל.אשמח לדעת מה באפשרותי לעשות ובהנחה ואגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות מה צפי הפיצוי שאקבל? בנוסף לנזק הכלכלי, ישנה גם עוגמת נפש לא קטנה שכן היני סטודנט וחודש ללא מחשב משפיע גם על אספקט זה בחיי. מחיר המחשב הוא 4000 ש"ח + 299 ש"ח הרחבת אחריות. ישנו צילום מסך מיום הרכישה. תודה מראש, יאן

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תוכל להגיש תביעה קטנה, למרבה הצער פסיקת פיצויים בגין עוגמת נפש מצומצמת מאוד, בתי המשפט חוששים מהצפה בתביעות ולכן משתדלים לא לפסוק פיצויים משמעותיים ברכיב זה. תביעה קטנה אינה דורשת יצוג משפטי . למרות שתוכלי להעזר בעורך דין לצורך ניסוח כתב התביעה ויעוץ, ולבקש (לא בטוח שתקבל) את החזר ההוצאה. הראל לפידות, עורך דין ונוטריון בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות