קרן

רכישת ספה שלא סופקה

שלום רב, רכשתי בתאריך 1.10.15 ספה מיריד לריהוטים שהיה בגני התערוכה. שילמתי על החשבון 2,000 ש"ח והיתרה כשהספה תגיע. ע"ג ההזמנה נרשם כי הספה תסופק תוך 90-100 ימי עבודה. עד היום הספה לא סופקה ומבירור טלפוני מעודכן נמסר לי שרק היום הוזמנה הספה וזמן אספקה יהיה 3-4 שבועות. יש לציין שב-17.3.16 שוחחתי עם נציגת החברה שגם אז מסרה לי שזמן האספקה הינו 3-4 שבועות. נכון להיום הספה בביתי הרוסה לחלוטין. מה עליי לעשות או איך לפעול?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

שלום רב אכן נראה שההסכם עם החברה הופר על ידה במצב זה תוכלי לדרוש מהחברה להשיב לך את כספך. אם לא תבוטל העיסקה תוכלי לבחור להגיש נגדם תביעה קטנה על הכסף ונזקים. תביעה קטנה אינה דורשת יצוג משפטי . למרות שתוכלי להעזר בעורך דין לצורך ניסוח כתב התביעה ויעוץ. הראל לפידות, עורך דין ונוטריון בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות