יוסי

ביטול הרחבת אחריות שנרכשה במעמד קניית סלולרי

שלום רכשתי סמארטפון מדגם מסויים שיש לו שנה אחריות נאמר לי בחנות שניתן לרכוש את אותו המכשיר, מייבוא אירופאי עם איזרים מקוריים, בתוספת 250 ש"ח ולקבל אחריות לשנתיים. לאחר הקניה התברר לי שמדובר באותו המכשיר (אותו דגם ואותו ייבוא כמו הראשון שהוצע לי) ועם אותם אביזרים, ולמעשה הדבר היחיד שקיבלתי עבור תוספת התשלום, הוא הרחבת אחריות לשנה נוספת. כמובן שאין לי צורך בהרחבת האחריות,זה לא מצדיק בעיני תשלום של 250 ש"ח. עדיין לא פניתי לחנות, ייתכן והם נוהגים לעשות את הדבר הזה בשיטת "מצליח". רציתי לשאול: א. מה כדאי לעשות במקרה כזה? ב. באופן כללי, מה קורה כאשר אדם רוכש (בטעות או שלא בטעות) הרחבת אחריות ורוצה לבטל אותה ? (מדובר במכשיר חדש ויש לי ממילא שנה אחריות, התשלום הוא על שנה הבאה) תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

דומני כי משאלתך עולה כי נמסר לך מידע לא נכון באשר למוצר שקנית, אך אין ברצונך להשיב את המוצר ולבטל את העיסקה- כך אני מבין משאלתך, לפיכך הדרך היחידה הפתוחה בפניך הינה להגיש תביעה קטנה, בטענה של הטעיה. דרך נוספת הינה להבהיר למוכר כי אתה חש מרומה וכי בכוונתך לכתוב על הענין למועצה לצרכנות וברשתות החברתיות, שים לב כי עליך להמנע מהוצאת לשון הרע וכי לרשותך עומדת הגנת "אמת דיברתי".

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות