ויקה

איחור בהספקת מטבח שהוזמן מעסק בארץ אך הסחורה מיובאת מחול

שלום.. הזמנתי מטבח חדש של קוריאן מעסק מורשה בארץ אשר הבטיחו לי הספקה תוך חודש וחצי מיום ההזמנה, כעת כבר עבר עוד חודש וחצי ממןעד ההספקה וכל מה שהספק שממנו הזמנו טוען שזה לא אשמתו בכלל וזה באשמת האונייה שזה התירוץ הכי מבזה ששמעתי, כתוצאה מכך אני לא נכנסתי לבית החדש שכבר סיימתי לבנות וכל מה שחסר זה רק המטבח. כך שכניסתי הביתה כל פעם נדחת בגלל תירוץ של לא אשמתי זאת האונייה. יש לי כבר חברת ניקיון שאמורה להגיע והספק כל פעם דוחה אותי ולא יכול להתחייב לי ליום מסויים של הספקה מה שאומר שאני יצטרך לבטל אותם לבקש שיגיעו יום אחר מה שמעכב לי את הגעת סחורה של מוצרי חשמל למטבח וכל שאר הדברים מפני שאני לא יכולה להכניס ריהוט כלשהו לבית בלי לנקות קודם.. מה אפשר לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

יש לבחון את החוזה בין הצדדים ולבדוק מה הוא בדיוק אומר ככלל אם כעולה מתגובתך, הסיכום היה לאספקה בתאריך קבוע, עליו לשלם על כל נזק שנגרם לך כתוצאה מהאיחור. ענין זה מורכב ואני ממליץ על יעוץ משפטי תוכלי לפנות למשרדנו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות