רוני

איך אפשר לפתור את הבעיה הזו מבלי להרגיש טעם רע ומאוד בפה

נרשמתי לסטודיו סי. דמי רישום 199 ש"ח. דמי מנוי 250 ש"ח לחודש. הייתי בשני שיעורים בלבד! ביקשתי לבטל את המנוי. אני אמורה לשלם גם על החודש הנוכחי ועוד קנס ביטול על סה"כ 461 ש"ח. כלומר 461+250+250+199 יוצא ששילמתי על שני שיעורים 1160 ש"ח!!! נשמע הגיוני? איפה חוק מכוני הכושר נכנס כן לביטוי שעלי לשלם רק חודש אחד כקנס? ולמה פתאום בחוזה של סטדיו סי הם מציינים שמחיר חודשי ללא הנחות הוא 500 ש"ח? לוקחים ממני 1160 ש"ח בגניבה כגזלה. אני בהלם! אני מתביישת בעצמי שנפלתי ככה לפח! לוקחים ממני כסף על אוויר? על מה? בא לי להקיא. תחושה נוראית. ואין מי שמטפל בזה בצורה חוקתית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

החוזה אינו מצוי בפני, ואולם תיקון 37 לחוק הגנת הצרכן שנכנס לתוקף בשנת 2014 מגן על חלק מהמקרים, מכוני כושר רבים מנסים למצוא חריגים, ו"טריקים" שונים ומשונים- אינני יודע מה מהות ההסכם שחתמת עם החברה שציינת ואין ביכולתי לקובע לפיכך אם הרשום בו תקין או לא. מומלץ לעבור על החוק ולבחון האם החוזה מתאים לאמור בו, או להוועץ עם עורך דין העוסק בתחום, אשר יקרא בעיון את החוזה ואת החוק והחריגים לו. ככלל , דמי רישום, וכו' אינם יכולים להתווסף על דמי ביטול הקבועים בתיקון 37. לנוחותך מצורף הלינק תיקון לחוק, שימי לב כי סעיף 1 לתיקון עוסק ביחידות נופש וסעיף 2 למכוני כושר : https://oknesset.org/vote/7072/ תוכלי לקרוא על החוק ואת החוק עצמו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות