סיון

ביטול עסקה- שמלת כלה

שלום , לפני כחודש הגעתי לסלון כלות ומדדתי שמלה שנראתה לטעמי, לפני כשבועיים בן הזוג שלי חתם על הסכם בסלון הכלות, שילם מקדמה ע"ס 2000 ש"ח. קבעו לי מדידות ראשונות בעוד כחודש, ביקשתי להגיע מוקדם יותר כדי לבחור דגם אחר אך נעניתי בשלילה. לאחר קצת בדיקות באינטרנט החלטתי לחזור בי ולבטל את העסקה, בחוזה שחתם עליו בן זוגי רשום שניתן לבטל את העסקה עד שבוע ולקבל החזר מקדמה, במידה ולא התקיימו מדידות יחייבו רק בסך המקדמה. האם יש אפשרות לבקש בכל זאת את כל כספי המקדמה בחזרה? אני לא מוצאת דגמים נוספים שאני אוהבת בקטלוג שלהם, וגם היחס כלפי השתנה. אודה לעזרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

למרבה הצער, נראה על פניו כי אין אפשרות לקבל את המקדמה בחזרה אלא בדרך של שכנוע. במקרים בהם מדובר בתכנון פריט ספציפי יש קושי לקבל את כל הכסף חזרה, וכן אין ספק שהושקעה עבודה שלהם. נותר לאחל מזל טוב בברכה הראל לפידות עורך דין - בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות