שאלה

אי הגעת איש שירות במועד שנקבע

שלום, במרץ קיבלתי מפתח לדירת קבלן חדשה, וטרם קבלת המפתח הותקן מטבח קבלן בדירה. היו כל מיני בעיות במטבח כמו: לא היה סכו"מון, אחד הארונות היה שרוט, חיזקו את הגב של האי במטבח ועשו בו חור בטעות אז היו צריכים להביא גב חדש לאי. לצורך כך הגיעו אלינו כמה וכמה פעמים, בעיקר עבור החיזוק של גב האי שהסתבכו איתו ממש. באחת הפעמים קבעו לנו יום שיגיע אלינו איש שירות, יום לפני התקשרתי כדי לוודא שיגיע ובשיחת הטלפון דחו לי לתאריך אחר אך לא קבעו שעה. התאריך האחר הגיע ועבר ולא הגיעו אליי באותו יום. האם אני זכאית לפיצוי ? חברת המטבחים טוענת שלא. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תגובת עו"ד לפידות פירוט שלם ומלא של ענין זה מצוי באתר המועצה הישראלית לצרכנות ואני מפנה אתכם על מנת לקבל תשובה שלמה ומלאה: http://www.consumers.org.il/category/technical_issue

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות