ויקטוריה

ביטול עסקה- גן ילדים פרטי

שלום רב, נרשמנו השנה לגן ילדים פרטי, שילמנו מקדמה של 1000 ₪ ובראשון לספטמבר התייצבנו בגן. על פי השיטה של הגן, תקופת ההסתגלות בגן לוקחת בין שלושה ימים לשבועיים כאשר במהלך תקופת ההסתגלות ההורה של הילד נשאר איתו בגן (כל עוד הילד בוכה). בני בן השנתיים התקשה מאוד להסתגל. בכי/צרחות בגן ובבית וסיוטים בלילות. במשך 6 חצאי ימים בילינו יחד עם הילד בגן וביום השביעי נפגשנו עם מנהלת הגן, יחדיו הגענו להחלטה משותפת שהילד לא בשל רגשית ושהכי טוב בשבילו יהי לחזור לגן הקודם שלו. השיחה התנהלה בצורה נעימה ולבסוף אמרה המנהלת כי אנחנו נקבל את כל הצ'קים בחזרה. כאשר פנינו לאשת הכספים של הגן, התברר כי על פי החלטת הגן אנחנו לא זכאים לקבל לא את דמי הרישום (1000 ₪) ולא את שאר התשלום עבור חודש ספטמבר(עוד 2000 ₪). בחוזה שנחתם מול הגן, אין התייחסות מפורשת לתקופת ההסתגלות. האם יש דרך להחזיר את הכסף ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תשובת עורך דין הראל לפידות בנימינה: למרבה הצער לא דאגת בעת החתימה על החוזה לעגן את תקופת ההסתגלות בתיק אחר שניהלנו בבית המשפט טענה הגננת כי הנזק שנגרם לה גדול והיא הסתמכה על ההרשמה שכן מספר המקומות מוגבל ולא בכדי לא צוינה תקופת ההסתגלות. מכיוון שענין זה לא הוסדר הענין נתון לפרשנות, אינני מכיר את החוזה ולכן לא אוכל להתיחס מפורשות לכך, אם הפרשנות שלהם לא מקובלת עליך תוכלי לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות. בברכה עו"ד הראל לפידות , בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות