נועה

דמי שירות עבור בריתה

שלום רב! ברצוני לברר ערכתי לבת שלי בריתה במסעדה ובה מסר לנו בעל המקום מכתב (לא חוזה וכמובן שלא חתמנו על כלום) את המחירים עבור המנות וצוין שם שזה לא כולל שירות.. לאחר האירוע בעל האירוע ביקש מבעלי שכאשר נשלם לו עלינו להוסיף 10% שירות והכניס לו את זה למחיר של המנות האם זה חוקי? ומה עלינו לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

אם צויין כחלק מהחוזה שהמחיר לא כולל שירות - אז זה חלק מתנאי ההסכם סכום של 10% הוא הסכום המקובל אבל מנגד השאלה היא מה אץם הבנתם, אם הבנתם שזה טיפ שאתם נותנים לפי רצונכם זו גם פרשנות סבירה נראה שמשהו אתם צריכים לתת אבל כמה- זו השאלה- גם אתם בבעיה וגם הוא כי לא ציינתם בהסכם במה מדובר יתכן שתשלמו מה שאתם חושבים ואם לא מוצא חן בעיניו שיתבע אתכם, יתכן שעמדתכם ופרשנותכם תתקבל. בברכה עו"ד הראל לפידות, עורך דין ונוטריון בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות