נורית

מחירה של דירה למכירה

אנחנו חמישה אחים. בדירה של ההורים היה פינוי בינוי ואנחנו מנסים למכור אותה. הדירה שלנו פחות מושקעת בהשוואה לשאר הדירות בבניין. אין בה מזגן, למשל. רוב הדירות נמכרות ב2.5 ואילו את הדירה שלנו, שכאמור, פחות מושקעת, מתעקשים שניים מאיתנו למכור ב2.6. לשניים האלה יש סבלנות אבל לנו אין כי אנחנו שקועות בחובות, לוות כל חודש בשביל שכד, וזקוקות מאוד לכסף הזה. הם מוכנים לרדת במחיר בתנאי שאנחנו נשווה את הנתח שהם יקבלו לסכום שהם דורשים. האם יש דרך חוקית לאלץ אותם לרדת במחיר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

כשמדובר בשותפים במקרקעין ויש סיבה לחשוב שאחד השותפים מונע רווח או מסכל עסקה משיקולים לא ענייניים הדרך היחידה היא לפנות לבית המשפטי בבקשה לפירוק שיתוף.