מושיקו

פיצוי בגין אישפוז מהיום ה-3 מחברת ביטוח

שלום רב, בפוליסת הביטוח מופיע פיצוי במקרה של אשפוז מהיום ה-3. לשאלתי אני מאושפז כבר מס׳ ימים וצפוי לעוד כמה ימים. העניין שאני מאושפז אבל נמצא בבית ע״פי החלטת הרופא. כאשר שאלתי בבית החולים אמרו לי שמדובר באשפוז לכל דבר ועניין. האם לחברת הביטוח יש במקרים כאלה אפשרות להימנע מתשלום? תודה רבה על העזרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נמרוד ברקוביץ

איני יודע מהם התנאים וההגדרות הקיימות בפוליסה שלך. אולם, במרבית הפוליסות שאני מכיר הגדרת "אישפוז" כוללת דרישה כי האישפוז יהיה בבית חולים, ואף בחלק מהפוליסות אפילו מצויין כי בי"ח שיקומי לא ייחשב בי"ח. לפיכך, סביר להניח כי במידה וזו גם ההגדרה בפוליסה שלך, אזי חברת הביטוח תידחה את התביעה. חג שמח