לילייי

עמותה שנותנת סיוע בהתניה

שלום לכם הגשתי בקשה למענק לעמותה המאכז לעיוור בקשר לשיניים והיא תתן לי את המענק רק בתנאיי שלא אקבל סיוע ממקומות אחרים כי אם אקבל סיוע לא אקבל מענק שלוש שנים האם זה חוקי פניתי לרשם העמותות לגביי התנהלות זאת ואמרו לי שהם מבקרים את העמותה אך לא מחזירים לי תשובה מאוש הזןי למי מתלוננים תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

איני רואה בעייה בכך שגורם סיוע מתנה המענק או הסיוע בתנאים סבירים. ככל שטענתך היא חוסר סבירות או הפרת חוד ( איני רואה כזה בשלב המידע הנכחי) ניתן לפנות לגורם הפיקוח הרלוונטי , כולל רשם העמותות. עמותות שמשמשות כגורם מתווך לסיוע עירוני או ממשלתי- ניתן לפנות בתלונה מבוססת גם לגורים אלה