רוני לוי

התנגדות של 50 אחוז מחברי הועד

להעלאת נושא שלא היה רשום בפרוטוקול ולא מסכמים לדון עליה כעת ורוצים לדון עליה בכובד ראש באסיפה אחרת

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

השאלה לא ברורה ולא ארחיב על הצורך בפירוט כדי שהתשובה תהא ראויה . כעקרון הוועד קובע את סדר פעילותו וישיבותיו. ככל שקביעות אלה לא סותרות הוראות התקנון. ככל שיש החלטה בוועד ( רוב) כי ידונו בנושא מסוים שלא היה רשום בסדר היום הדבר כעקרון אפשרי , אלא אם יש בכך לפגוע בדרך קבלת החלטות סבירה והגיונית וביכולת חבר וועד להתכונן לדיון ולקבל החלטות המטילות עליו/ה אחריות . אם אין רוב איני רואה איך אפשר לקבל החלטה כזו . החלטות צריך לקבל ברוב קולות. אם אין רוב אין החלטה .