אדלר קותי

תלונה מזויפת על ניהול לא תקין !!!!!

1. הוגשו נגד עמותה 2 תלונות על ניהול לא תקין , (מדובר כנראה בחבר עמותה ממורמר) התלונות הוגשו (כנראה מהממשק של משרד המשפטים) כאשר פרטי העותרים זוייפו , העותרים רשמו כתובת אלקטרונית של שני חברים בעמותה , ושמות לא נכונים, חברים אלה קיבלו אישור שהתלונה שלהם נרשמה לדואר האלקטרוני שלהם, האם יש דרך שבעלי הכתובת האלקטרונית שזויפו לפנות לרשם העמותות שיעביר אליהם את תוכן התלונות ? 2. מדוע אין וידוי מספר טלפון של העותר ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

יש לפנות לייעוץ משפטי פרטני . הפורום אינו אמצעי לייעוץ משפטי פרטני חינם