יואל ע

לצאת מעמותה. איך עושים זה לבד

בקשתי כמה פעמים מהרו"ח שאני רוצה לעזוב ולצאת מלהיות חבר עמותה עבר כבר הרבה זמן ועדיין לא עשו שום דבר איך אפשר לעשות את זה לבד בלי להודיע שוב פעם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

הפסקת חברות בעמותה או במוסד שלה ( ועד/ ועדת ביקורת וכו') היום לכל חבר וועד או מורשה אחר לדווח יש אפשרות לדווח על שינוי בבעלי תפקידים ( ככל שהעוזב/ מתפטר בעל תפקיד ) . אם לא ניתן לו לדווח על הפסקת חברות בעמותה ועדכון ספר החברים . ניתן לשלוח מכתב בעניין לרשם העמותות . או בדואר פיזי או דיגיטלי. . ככל שיש בתקנון העמותה הוראות ספציפיות בעניין שכזה- יש לפעול לפיהן.