גרגורי

התנהלות בעייתית(לא חוקית של עמותה טיפולית

הייתי במקום המהווה חלופה אשפוזית. מדובר בעמותה. עזבתי בעקבות בעיות רבות אבל העניין שמטריד אותי במיוחד הוא התנהלות צוות ההנהלה והדאגה למטופלים האחרים. הפסיכיאטר של עבר לגור במוסד כך שלא יהיה צורך יותר המדריכים. לאורך ממספר חודשים שהייתי שם הוא ביקש ממני לקנות עבור "אמא שלו" תרופות נרקוטיות. המרשם היה על שמי. הוא ביקש ממרבית המטופלים לעשות זאת. לעיתים קרובות הוא נראה תחת השפעה ואף התוודה בפני המטופלים על צריכה עצמית. הוא אינו מתפקד כמעט כשהוא תחת ההשפעה למרות שהוא אחראי העיקרי על המטופלים מרבית הזמן. ההנהלה מודעת לעניין. כל פעם דפונים אליהם הם מבקשים שלא נדבר/,נספר על כך לאחרים. יש משהו שאפשר לעשות בנושא? למי פונים? זה חוקי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

הנושא קשור לרגולטור של מוסדות כאלה- משרד הבריאות . יש לפנות ללשכת הבריאות המחוזית או למשרד הבריאות עצמו . אני מניח שהמנהלים האחראים על בריאות הנפש הם הכתובת . הפורום אינו כתובת לבעיות תפקודיות של מוסדות מקצועיים