מרים סול-אליעוז

איך אני יוצאת מעמותה

שלום הוכנסתי לעמותה בלי ידיעתי. לאחר שגיליתי מה שם העמותה, ותפקידי כמבקרת. ביקשתי לצאת והבקשה נשארה כבקשה כבר למעלה משנתיים. שלחתי שלושה מיילים לרשם העמותות והעניין לא טופל. מה עושים? איך יוצאים מהדבר הזה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

רישום לקוי בספרי עמותה מקורו בדיווח לא נכון לרשם העמותות. אין לי פרטים ולא בדקתי המקרה הספציפי . הדרך היא לפנות תחילה לחברי וועד מורשי דיווח בדרישה שיתקנו את הרישום לאחר הודעה ודרישה תואמות מהפונה לוועד ולמורשי החתימה בו. ככל שהדבר לא נעשה אין צורך לחכות שנים אלא להגיע לקבלת קהל ולפנות ישירות לרשם בעניין . גם בתל אביב