אורן

רציתי לדעת עוד על סטארטאפ ויזה בקנדה

אתה עוזר גם להוציא סטארטאפ ויזה? אני רוצה להקים חברה ושהיא תהיה בקנדה, יד לי המון חברים ותומכים שיכולים לעזור לי בהתחלה, אשמח לשמוע פרטים, אני רוצה גם להביא את המשפחה שלי איתי

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אורן, כן, אנחנו יכולים לעזור לך עם פתיחת העסק והנפקת הויזה המתאימה לקנדה. זה טוב שיש לך את התמיכה של החברים שלך, כי אתה רשאי להגיש בקשה יחד עם עד 5 בעלים של העסק. כמובן, כל אחד מכם יכול להגיש בקשה עבור בן/בת הזוג שלו/ה ועבור ילדים קטינים. יש לזכור כי עבור אשרת סטרטאפ, יש צורך קודם לקבל את התמיכה של הארגון המיועד לאחר שהוא יאשר את התוכנית העסקית שלכם. אנא ליצור קשר עם המשרד שלנו, ונשמח לענות על כל שאלה נוספת. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון / אזרחות קנדית