בצאלאל

החמרה מצב כתף ימין נכות

היי תמר סיוון תודה רבה לך על הסיוע שאת מעניקה לכול הפונים תודה גדולה דיברנו בעבר.. אני מוכר 25 אחוז לצמיתות לפני 12 שנה. כתף ימין. בגין פריקות כתף תת פריקה תת נקיעה הגבלה תנועה 45 מעלות מהגוף.הגבלה תנועה פנים/חוץ רוטציה. כאבים. סימן חרדה חיובי.. ואי יציבות כתף מוחלטת. M.r.i כתף ימין קרע בלברום עליןן מעט מורכבslap.דרגה 3.. חשוד כציסטה נבדקתי אצל מומחה בקיא ד"ר דוד יהודה בתחום חוות דעת לאחר שראה מסמכים הבחנות דיסק m.r.i. כולל פיענוח כולל בדיקה קלינית הגיע למסקנה מוחלטת שמגיע לי כיום לפחות 30 אחוז לצמיתות בגלל נקיעות שכיחות.. והבחנה של הביטל דיסלוקישן והביטל סובלוקישן שולדר.. מה את אומרת האם כדאי לפתוח תיק מחדש בשביל 5 אחוז האם כדאי לקחת סיכון? מה ההית ממליצה..

עו"ד תמר סיון

בצלאל שלום, ככלל בכל פניה בהחמרת מצב יש גם סיכון. המשמעות של תוספת 5% יכולה להשתנות מאדם לאדם. אם זו נכותך היחידה ואתה מקבל תגמול בסיסי אז מדובר בתוספת של כ - 450 ש"ח לחודש. מן הסתם, ככל שאתה צעיר יותר מדובר על יותר חודשי תגמולים. אם יש לך נכויות נוספות צריך לבדוק מה המשקל של הנכות לאחר שקלול והאם התוספת הזו יכולה להביא לשינוי משמעותי בזכויותיך. מצד שני יש מקרים בהם התוספת תהיה חסרת משמעות וחבל על מאמץ מיותר. צריך לבדוק המקרה לגופו כדי לחוות דעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל