סיון

בירור על רילוקיישן ואפשרויות הגירה לאירופה

שלום, אנחנו מנסים לברר על אופציות לרילוקיישן. בעלי בעל דרכון איטלקי, ואני אהיה זכאית להגיש בקשה רק בעוד שנתיים וחצי. אני בעלת תואר ראשון והוא ללא תואר אבל התמחות מקצועית. מה אפשרויות ההגירה לאירופה (אנגליה למשל)? אנחנו מתכוונים לחפש משרה באינטרנט ולהגיש מועמדות. במידה ובעלי מצליח למצוא עבודה מכיוון שהוא בעל דרכון אירופאי, האם יש עלויות נוספות מצד החברה או הממשלה או שהוא יכול להתחיל לעבוד בכל מדינה ובכל חברה? האם בתור אשתו אני זכאית לאשרת עבודה במידה ונעבור? אשמח להבהרה בנושא. תודה!

עו"ד עמית עכו

שלום סיון, הואיל ובעלך אזרח אטלקי, הוא יכול למצוא עבודה ולהתחיל לעבוד בכל מדינה באיחוד האירופאי. בחלק מהמדינות נדרש רישום פורמלי טרם תחילת העבודה או תוך זמן קצר. תלוי באיזו מדינה מדובר. לגביך, רוב מנדינות אירופה יתנו לך תושבות ותוכלי לעבוד. כך גם בבריטניה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רילוקיישן