מירית אשכול

זכויות שחלות בהיריון על ישראלית שנמצאת ברילוקיישן

שלום, אני עובדת עבור חברה ישראלית באחת באוגנדה- אפריקה. אני בתחילת ההריון ואני תוהה מה הן הזכויות שחלות עלי בתור עובדת. האם הן שונות מהארץ ועל מה אני צריכה לשים דגש כמו- טיסות לארץ לצורך בדיקות וכו. תודה רבה, מירית

עו"ד עמית עכו

שלום, זכויותיך נובעות מהדין הישראלי או מדין אחר, והכל בהתאם להסכם ההעסקה שנחתם בינך לבין מעסיקתך. במידה והדין הישראלי חל על העסקתך, כפי שאנו ממליצים טרם חתימה על מרבית הסכמי העבודה ברילוקיישן, אזי תהיי זכאית כמו עובדת ישראלית. במידה והדין הישראלי אינו חל, כפי שמרבית המעסיקים מעדיפים, יש לעיין בחוזה העסקתך ובמתווה העסקתך כי לקבוע את הדין החל עליך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רילוקיישן