יואב

רילוקיישן לאירופה עם דרכון אירופאי

אני עובר לעבוד באירלנד , יש ברשותי דרכון ארופאי. האם עדיף לי לעבוד עם אשרת עבודה בתור ישראלי (החברה שם מסדרת לי) או שעדיף לעבוד בתור אירופאי?

עו"ד עמית עכו

יואב שלום, שאלתך דורשת הבנה רב תחומית של מדינת דרכונך האירופי, שיטת המיסוי שם, הטבות שהמעסיק נותן לעובדים מאירופה וממדינות שלישיות (כמו ישראל) וכו'. באירלנד מחוייב המעסיק לתנאי העסקה לזרים מעבר למחויב מעובדים אירופאים. כדאי לשקול זאת בכובד ראש, בסיוע עו"ד ורו"ח המתמחים בנושא טרם קבלת ההחלטה ובראיית המכלול.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רילוקיישן