Peerli

אשרת עבודה לאשתו של הנשלח לרילוקיישן בדרום אירלנד

שלום רב! בקרוב אצא לשליחות בת כ-18 חודשים ב(דרום) אירלנד מטעם מקום העבודה. מהן האפשרויות של אשתי (תחום התוכנה) לזכות באשרת עבודה?

עו"ד עמית עכו

שלום, זכות אשתך לעבוד באירלנד, אם בכלל, ולקבל אשרה מתאימה נקבעת לפי סוג האשרה אותה תקבל אתה. האם ידוע לך איזו סוג ויזה תקבל?

peerli

תודה על תשובתך. אני עדיין לא בקיא בסוגי הויזה אבל מניח שזו תהיה הויזה הסטנדרטית הניתנת לעובדי היי-טק בשליחות במדינה. מעיון באתר ההגירה עולה כי אשתי לא תוכל לבקש אשרה בעצמה אלא עליה למצוא מעסיק שיבקש את האשרה בעבורה, אולם, ניכר כי הרשויות החליטו להקשיח את תנאי הבקשה לאשרה (כנראה מתוך רצון לעודד העסקה של אזרחים ופחות אנשים מן החוץ) שכן על המעסיק לפרסם את מודעת הדרושים באמצעי התקשורת והעיתונות פרק זמן ארוך לפני שהוא רשאי לגייס לתפקיד אדם שאינו אזרח. כך למיטב הבנתי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רילוקיישן