ג'ייק

נמצא בבעיה כרגע..לא יודע מה לעשות

חג שמח :). יש לי בעיה,אני כרגע בתהליכי עורך דין עם 2 גורמים. האחד - פיצויי נזיקין. השני - דיני עבודה. את שניהם עושה לי את אותו עורך דין,שהוא כביכול אמור להיות חבר של חבר,שאמר שיעשה לי טובה בשניהם, כמובן שתכננתי לשלם לו בסופו של דבר..או אפילו לתת לו מתנה משוגעת כזו רק על העזרה והלב הרחב שפתח בפניי. אבל כרגע,אנחנו חצי שנה אחרי הפיצויי נזיקין,בשבועיים הראשונים לפיצויי הנזיקין הוא שלח 2 מכתבים למקום ודיבר טלפונית עם המנהל והם הגיעו להסכם שהוא ישלח לו מייל עם הדרישות.. המייל מתעכב כבר חצי שנה.. אבל מרגיש לי,שזה לא באמת מעניין אותו והוא מושך את זה מאוד,וכל פעם שאני שואל אותו על זה הוא אומר שהוא מטפל בזה. המקרה השני: התחיל לפני 3 חודשים ,שם הוא שלח מכתב למקום העבודה לגבי הנושא של דיני עבודה. וגם זה נתקע אחרי מכתב אחד ששלח להם . הוא כל הזמן אומר שהוא מטפל בזה ולפני כמה ימים ששלחתי לו הודעה,הוא גם לא ענה לי,אז אני מבין שכנראה אין לו כוח ואני לא רוצה להרגיש שמישהו עושה לי טובה ובגלל זה זה מתעכב.עכשיו אני בבעיה,מה עושים במצב כזה? אני פשוט רוצה להעביר את התהליך לעורך דין אחר בתשלום,כי אני לא אוהב להרגיש קרציה ומעדיף שיצא לי כסף מהכיס. הצעתי לו מספר פעמים שירד מזה אם אין לו כוח,ואני לא אכעס.. עכשיו אני מרגיש שאני קצת תקוע. מה אפשר לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אני מציע שתודיע לו שאתה חפץ בנקיטת הליך משפטי ולא בהתכתבות וכי ברור שמדובר בפעולה שלא ניתן לבצעה ללא תשלום ולכן ברצונך לפנות לעורכי דין העוסקים בתחומים אלו כתחומים בלעדיים .