רוני

אובדן כושר עבודה של שכירה

שלום למנהל הפורום, שכנתי עובדת כמזכירה. אושפזה בדחיפות עקב בעיות נוירולוגיות וכנראה תצטרך שיקום בבית החולים לוינשטיין. האם תוכל לקבל כסף דרך אובדן כושר עבודה? כנראה לא תוכל לחזור לעבודה שלה בחודשים הקרובים

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

לא ברור מה זה "אבדן כושר עבודה" . אם יש לה ביטוח ספציפי המכסה אבדן כושר עבודה היא אכן תוכל לקבל כסף. אם לא היא תוכל לפנות לביטוח לאומי ענף נכות כללית ולדרוש זכויותיה שם. היא תוכל לדרוש גם זכויות נכות זמנית לפי תקנון הקרן הפנסיונית.