ניבר

עיצה לגבי תאונת דרכים

שלום לפני שלוש שנים הייתה לי תאונת דרכים בעקבותיה נפגעתי קשה בקרסול (קיבלתי נכות). מסרתי את התיק למשרד עו"ד גדול שבעבר טיפל בתיקים שלי והייתי מרוצה. הנכות מאוד מפריעה לי והדגשתי שחשוב לי פיצוי גבוה ומצידי שנלך לבימ"ש. התיק נמסר למשרד לפני שנה וחצי. לפני שנה הייתי בועדה רפואית של ביטוח לאומי שם נקבע לי חמישה אחוזי נכות. מאז הועדה כל חודשיים התקשרתי לעו"ד והוא מסר שהוא מנסה להגיע לפשרה. לפני חצי שנה אמרתי לעו"ד שאוליי צריך ללכת לבימ"ש הוא אמר שכושר ההשתכרות שלי נמוך (באותה עת הייתי בין עבודות) ובבימ"ש יפסקו לנו סכום נמוך לפני חודש אמר שיגיש תביעה ולא הגיש. בינתיים כבר הייתה לי עוד תאונה ועו"ד אמר לחכות עד שייגמר התיק הנוכחי. האם ההתנהלות בתיק הזה תקינה? מה עושים? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

ייתכן וההנהלות תקינה כי עורך דינך מנסה בדרך של מו"מ להביא תוצאה טובה יותר מאשר תקבל בבית המשפט בנתונים הלא כל כך מזהירים של תביעתך. איני מכיר את פירטי התאונה הראשונה והשנייה ולכן לא אוכל לייעץ בנוגע לכדאיות ההמתנה .