שלמה

התיישנות על גביית שכר טרחה כפול

לפני כ13 שנה ייצג אותי עורך דין במכירת קרקע, לאחר התביעה עורך הדין הגיש מכתב ובו פירוט התקבולים מהתביעה ושכר הטרחה שלו והעביר אליי את ההפרש, לאחר ערעור שנעשה לפני שנתיים בנושא התביעה איתרתי מסמך שלא זכור לי שראיתי לפני כן שעורך הדין גבה את תשלום של שכר הטרחה פעמיים(ייתכן שבטעות וייתכן שבכוונה תחילה)- המשמעות היא שהתקבל סכום (שלא זכור לי שהוצג לי) שממנו קוזז שכר טרחה שלו ולאחר שהוצג לי הסכום הנמוך יותר קוזז ממנו שוב שכר הטרחה והשאר הועבר אליי. מכיוון שעברו 13 שנה (אבל גיליתי על כך רק לפני שנתיים) האם ניתן לתבוע עדיין לתבוע את עורך הדין על ההפרש+ריבית והצמדה?

עו"ד אור גל-און

למתן מענה בשאלה כה מהותית כגון שאלת התיישנות, רצוי מאוד לפנות לייעוץ מלא וסדור. לא ניתן לתת תשובה במסגרת מצומצמת מעין זו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח