איתן

שכר טרחה פסק דין הצהרתי

חתמתי הסכם שכר טרחה עם עורכי דיני סכום של 40 אלף שח ו-15 אחוז מכל סכום שייקבע עבורי בתביעה כספית עקב יחסי עובד מכביד. במהלך הדיונים הציע השופט ובצדק לפצל את התביעה לפסק דין הצהרתי ולתביעה כספית. שבוע שעבר קיבלתי פסק דין לפיו מכירים בי כעובד לתקופה של 12 מתוך 20 שנה וכי אין בפסק דיו זה לקבוע זכויות או חובות עקב כך. עורך דיני מבקש כבר עכשיו לקבל את כל שכר טרחתו 15 אחוזים. אני סברתי שהיות ואין סכום שאמור להקבע בתביעה הכספית יש להמתין עד לסיום התביעה הכספית. האם אני מבין נכון את החוק?

עו"ד אור גל-און

שלום רב, ייתכן והצדק עמך וייתכן והצדק עמו. יש לבחון היטב את לשון הסכם שכה"ט ואת נסיבות פיצול התביעות, והאם פיצול זה לווה בסיכום חדש כלשהו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח