יצחק

שכר טירחה של עורך דין בתביעה מול חברת ביטוח

שלום, עורך דין שתבע בשמי חברת ביטוח עקב סירובה לשלם פוליסת ביטוח סיעודי , זכה בתביעה וקיבל סך של 150 אלף ש"ח מתוכו הוא מבקש לנכות 44 אלף ש"ח שכר טירחה. הציג חוזה חתום שמופיע בו הביטוי : שכר טירחה מכל תקבול לרבות שכר טירחת עו"ד. הופתעתי כיוון שהנושא לא הודגש בפני בעת חתימת ההסכם. המה דעת כב' ?

עו"ד אור גל-און

בנסיבות אלו ובהיעדר כל פירוט נוסף, הרי שכל שיש בידי לומר שחוזים יש לקיים. יחד עם זאת, קיימות בדין עילות המאפשרות דרכים שונות. איני יכול לומר האם המקרה שלך נופל לאותן עילות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח