אור יהל שמעון

כבר עשר שנים שאחותי כל יום מעליבה אותי קללות השמצות וגם את הבנות זוג שלי פשוט אלימות מילולית מה אפשר לעשות? האם אפשר להתלונן במשטרה על זה?

מדובר רק בקללות והשמצות

עו"ד ראוף נג

אכן, ניתן להגיש תלונה במשטרה על אלימות, גם אם זו אלימות מילולית, או לחילופין, בגין הטרדה. בנוסף, הייתי ממליץ לך לפנות לבית משפט השלום בבקשה להוצאת צו הגנה מאחותך, שבמסגרתו ייקבע כי היא לא תוכל להתקרב אלייך ו/או להעליב ו/או לקלל אותך. אם לאחר קבלת צו כזה, היא תמשיך במעשיה, או אז ניתן יהיה להגיש נגדה תלונה בגין הפרת הוראה חוקית (את צו ההגנה, או ההטרדה המאיימת).