אבי

משמורת משותפת לאחר גירושין.

גרוש 3 שנים נחתם בדיון ברבני הסכם גירושין. סך הכל היו 3/4 דיונים.הנני מעוניין במשמורת משותפת כולל בנותיי בגילאי 13/15. אני מבין שמבחינה משפטית אני לא יכול להגיש תביעה באזרחי למשמורת משותפת+הרחוות זמני שהות. התיק ברבני נסגר. שאלתי האם הדבר נכון או שיש מצב כן להגיש לאזרחי. תודה

עו"ד גיל בר-זהר

אבי שלום רב, ברגע שהסמכות הוקנתה כדין לבית הדין הרבני, לא ניתן לעתור לבית המשפט למשפחה (זאת בהנחה והסמכות בנושא משמורת "נכרכה" בתביעה העיקרית. עם זאת, ניתן לעתור לבית הדין הרבני שוב, במצב של שינוי נסיבות. בהצלחה. גיל בר-זהר, עו"ד בר-זהר משרד עורכי דין