אסתר א

התפטרות בזמן אובדן כושר עבודה זמני

שלום, אני מעוניינת להתפטר מיוזמתי בזמן אובדן כושר עבודה זמני. האם זה יכול לפגוע בתשלום של חברת הביטוח בגין אובדן כושר עבודה. כלומר האם יש קשר בין יחסי עובד מעביד לבין קבלת תשלום בגין אובדן כושר עבודה זמני

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

מדובר בשאלה שהיא יותר בתחום דיני עבודה ומומולץ לבדוק עם עו"ד שעוסק בדיני עבודה. למיטב ידיעתי במידה ואת מתפטרת על רקע רפואי צריכה לקבל את אותן הזכויות כדין מפוטר. מבחינת חברת הביטוח קרן הפנסיה הבדיקה שלהם היא בעיקר רפואית וישאלו האם את מסוגלת לעבוד או לא מסוגלת לעבוד בהתחשב במצבך הבריאותי.