רון

קבלת כסף מחו"ל בכל חודש

שלום קרוב משפחה שולח לי לארץ כסף בכל חודש מדובר על כמה אלפי דולרים כל חודש את הכסף אני מפקיד בחשבון בנק שלי פה בארץ האם הרשות להלבנת הון עוקבת אחרי הסכומים והאם זה אסור?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום רב, בהתאם לסעיף 8 לצו איסור הלבנת הון, החל על תאגידים בנקאיים, תאגיד בנקאי מחויב בהעברת דיווחים לרשות לאיסור הלבנת הון, בין היתר, בגין הפקדת מזומנים, החל מסכום של 50,000 ש"ח ומעלה. בנוסף, בהתאם לסעיף 9 לצו, תאגיד בנקאי נדרש לדווח לרשות לאיסור הלבנת הון בגין פעולות בלתי רגילות המתבצעות בחשבון. פעולות בלתי רגילות הינן פעולות שיש לגביהן חשש כי הן קשורות לפעילות אסורה עפ"י חוק איסור הלבנת הון או חוק איסור מימון טרור ושאינן עולות בקנה אחד עם הפעילות השוטפת בחשבון, כפי שצוינה בהליך "הכר את הלקוח". לתשובה מפורטת יותר, ניתן לפנות למשרדנו בטלפון: 03-5522275 בברכה, עו"ד ענבר לוי-עזריאל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון