ברברה

חשבון מניות בחו"ל

בזמן מגורינו בחו"ל פתח בעלי חשבון מניות בשמי(הכסף נובע ממכירת ביתנו המשותף בחו"ל) ולאחר שנתיים עשינו עליה לארץ. חשבון המניות נשאר שם . היום אחרי 20 שנה , לא הניב מי יודע מה ודי קרוב לקרן...ברצוני להעביר את הסכום לחשבוני בארץ. על הדיבידנדים נלקחים כמובן מיסים , ומס על מכירה יילקח גם כמדומני במכירה. מדובר ב-כ180 אלף יורו.בשחה עם הבנק , מבקשים מכתב המציין שזה חשבוני ואני בעליו. יש לציין שיש ברשותי מסמכים המעידים על מקור הכסף. חוששת מנושא גילוי מרצון שמע יילקח נתח גדול, כי הרי זהו כספי הבטחון לעת זקנה.... אשמח לקבל תשובה בהקדם, תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! הנושא אכן רגיש אך עם זאת, התשלום הכרוך בהליך זה אינו רב בכל מקרה. יש לבחון הנושא לגופו. משרדנו מתמחה ביותר בהליך הגילוי מרצון ובהליכים מקבילים ולסבירות דעתנו מהצגת המקרה בצורה ראשונית, נוכל להביא תוצאה מצויינת של מס אפסי ביותר, אם בכלל. נשמח לתיאום פגישת ייעוץ ראשוני ללא עלות ע"מ לבחון הדברים. אנו זמנים לתיאום פגישה במספר 03-5522275.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון