דנה

העברת כסף מחו"ל

אני ובעלי עבדנו בחו"ל במשך כמה שנים ושילמנו מיסים במדינה בה עבדנו. (אציין שאנחנו תושבים ישראלים) ברצוננו להעביר את הכסף לארץ לצורך רכישת דירה, מדובר בסכום של כ 150,000$. האם עלינו לשלם מיסים גם בארץ?

דנה

עוד אוסיף שמרכז חיינו בשנים האלו היה בחו"ל והכסף מועבר מחשבוני בחו"ל לחשבוני בארץ.

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

דנה שלום, כל נושא העברת הכספים בשנים האחרונות הפך קשה ביותר. הבנקים לא מבצעים העברות כ"כ במהירות וגם אם כן, המידע מועבר לרשויות הרלוונטיות אשר חוקרות הדברים. ע"מ להימנע מאי נעימויות אנו מזמינים אותך לפגישת ייעוץ ראשוני בה נבחן את הסיטואציה והנסיבות ונבחן האם ובאיזו דרך ניתן לבצע ההעברה באופן הטוב ביותר והזול ביותר (באם יידרש תשלום כל שהוא לרשויות...) אנו זמינים במספר 03-5522275 לתיאום פגישת ייעות ראשוני ללא עלות. בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון